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The coffee beans from Guatemala, a pure origin, is a very balanced coffee with a wide range of flavors at each tasting. Soft and elegant in character due to its terroir and climatic conditions, Guatemalan coffee is identified by powerful aromas of grapefruit, cherry and almond. This delicious coffee beans is roasted by our Master Roaster in Geneva, in an artisanal way and according to a know-how of 70 years, in order to preserve the quality of a 100% Arabica coffee, and exceptional aromas in the mouth.
Tasting note | Very balanced coffee with a wide range of flavors: dark chocolate,Hazelnuts, grapefruit. A round and clean cup with a good body. |
Character | Sweet and elegant |
Aromas | Grapefruit, cherries and almonds |
Roasting | Amber - Expresso and filter |
Strength | 4 |
Acidity | 4/5 |
Origin | Guatemala |
Composition | 100% arabica - typica, bourbon, catuai |
Process | Washed |
Conditioning | 250G |
Preparation methods | Espresso: 7 to 8g of coffee Filter: 30 to 50g of coffee |
Made in | Switzerland ![]() |
Guatémala
très bon café
Mocca
Je le bois en passant ma commande et j'aime ce goût mocca qui reste en bouche après la dernière gorgée de café. Ni trop acide, ni trop corcé.
JonathanSerex
Je trouve que l'analyse sensorielle du produit décrit bien le résultat obtenu avec une machine à expresso:
Ce café est à la fois doux et léger en entrée (amande, cerise) mais la finale est acidulée (pamplemousse).
Personnellement je trouve qu'un café qui mélange douceur et acidité donne un résultat un peu déséquilibré qui ne correspond pas à mes attentes. Au final c'est une question de goût.